Srijeda, 17. travnja 2024.

Koprivnički atletičari imali uzbudljiv vikend, kući se vratili s medaljama i odličnim rezultatima

Koprivnički atletičari imali su uzbudljiv i uspješan vikend. Članovi Atletskog kluba Koprivnica sudjelovali su na poznatim utrkama i kući se vratili s medaljama i odličnim rezultatima.

Oliver Orešić bio je pobjednik utrke u Virovitici na 5.8 km, u sklopu polumaratona Barcs – Virovitica u neslužbenom vremenu od 18:57.

Članice “Hitrih drapa” Vanja Rupčić, Duška Štefanec i Katarina Brlošić sudjelovale su u subotu na brdskoj utrci Sljeme trail 2019. na 10 km te su ostvarile odlične rezultate. U ženskoj konkurenciji Vanja Rupčić je završila na odličnom 5. mjestu, dok su Katarina Brlošić i Duška Štefanec zauzele 54. i 55. mjesto u poretku od ukupno 95 ženskih natjecateljica koje su završile utrku.

Matija Antaloš je sudjelovao u utrci na 30 km. Benyamin Vuk i Ino Šepec predstavljali su boje kluba u utrci u Bedekovčini.

U Bjelovaru je održana 2. Fun Run Utrka na kojoj su sudjelovale Marina Matota, Narcisa Jembrek i Natalija Slavinić.

Najuzbudljivija utrka ovog vikenda, k tome ujedno i najveća, bila je u Varaždinu, poznati 25. varaždinski Joma polumaraton na kojem su koprivnički atletičari postigli odlične rezultate.

Danijel Katalenić je osvojio 1. mjesto na utrci od 21 kilometara, kao i Zvonko Vrhovski, ali u zasebnim kategorijama. U istoj utrci bili su još i Božo Šegović i Zdravko Ljubić.

Albert Rušak osvojio je 1. mjesto u svojoj kategoriji na 5 km, Sven Džendžo je završio treći, u svojoj kategoriji. Pet kilometara još su trčali Romano Šegović, Sonja Rušak, Marina Matota, Lidija Šegović i Sanja Kovač-Mikulec.

Na utrci djece 1000m i 500m sudjelovali su Ivan Bebek i Dora Lovrinović koja je zauzala 1. mjesto. Odličan vikend sa odličnim rezultatima za AK Koprivnicu.

zatvori