Petak, 26. travnja 2024.

Kino Velebit s redovnim radom ipak počinje sutra, kasni dostava novog platna

Iako je otvorenje kina Velebit nakon nekoliko dana radova bilo najavljeno za danas, s redovnim radom ipak počinje sutra. Naime, iz koprivničkog kina izvijestili su da kasni dostava novog platna.

Podsjetimo, od utorka traju radovi na nadogradnji procesora zvuka i zamjeni kino-platna. Cilj je osuvremeniti opremu kako bi se postigla veća kvaliteta prikazivanja filmova.

Kako su priopćili iz kina, u koordinaciji s izvođačem radova, proizvođačem platna po mjeri iz Francuske i prijevoznika, nastala je situacija kojoj se nisu nadali – kašnjenje dostave. Budući da je pred platnom još dug put do Koprivnice, otvorenje su bili primorani pomaknuti na subotu.

Završni radovi na postavljanju novog platna i kalibraciji sustava bit će odrađeni danas u poslijepodnevnim satima, a od sutra kino kreće s redovnim radom.

Sve posjetitelje kino Velebit ovom će prilikom počastiti besplatnim projekcijama filmova u 3D tehnologiji: sutra od 16 sati gledat će se Kralj Lavova, a u 18 sati počinje prikazivanje filma Spiderman: Daleko od kuće. Besplatne ulaznice moći će se podići sat vremena prije projekcija na blagajni kina Velebit.

Izvor: koprivnica.hr
zatvori