Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO Svečano otvoren novouređeni Društveni dom u Šemovcima

Bogatim cjelodnevnim programom u subotu, 14. rujna, u naselju Šemovci u Općini Virje svečano je proslavljen blagdan Svetog Križa.

Nakon polaganja vijenca na mjesnom groblju i svečanog mimohoda mještana i udruga do crkve Svetog Križa gdje je održana sveta misa, upriličeno je svečano otvorenje Društvenog doma čiju su obnovu financirali Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, Koprivničko-križevačka županija i Općina Virje iz svojeg proračuna.

Novouređene prostorije zajednički su otvorili predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar i načelnik Općine Virje Mirko Perok koji su mještanima čestitali blagdan Sv. Križa i Dan mjesta poželjevši da se naselje i dalje razvija, a prisutnima su se obratili i predstavnici mjesnog odbora koji su i ove godine uspješno organizirali proslavu.

Svečanost je upotpunio nastup KUD-a Zvirišće Šemovci te vatrogasna zabava dok su u nedjelju mještani uživali u degustaciji gulaša i kolača, a održana je i biciklijada te vježba vatrogasne mladeži DVD-a Šemovci.

zatvori