Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO Rukometašice Podravka Vegete svladale ekipu Krim Mercator u drugom kolu Regionalne lige

Rukometašice Podravka Vegete bez većih su problema svladale Krim Mercator u prvoj utakmici 2. kruga Regionalne lige za žene s 29:24, objavljeno je na službenim stranicama kluba.

Najefikasnija u redovima Podravkašica bila je Dejana Milosavljević s 5 pogodaka dok su Mugoša, Milošević, Karlovčan, Tsakalou i Stanko dodale još po 4. Odlična prezentacija u prvom poluvremenu posebno od desete minute kada su bile na +4.

Prednost raste i dalje pa sredinom poluvremena Saračevićeve odabranice imaju +7. Na poluvremenu rezultat je bio 16:10. Drugo poluvrijeme tempo je i dalje na razini, brze kontre i polukontre nisu davale predaha Bregarovim curama.

Trener uvodi mlade igračice, Leu Franušić, Elenu Popović i Luciju Jandrašić, a na krilima su u drugom poluvremenu Mugoša i Turk. Bez problema i sigurno cure Podravka Vegete privode utakmicu kraju uz rezultat 29:24.

Sutra ponovno u 18 sati u Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović igraju Budućnost i Krim Mercator, dok će Podravka Vegeta svoju posljednju utakmicu drugog kruga Regionalne lige odigrati protiv Budućnosti u četvrtak ponovno u 18 sati.

zatvori