Četvrtak, 18. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Podravka priredila veliku feštu za svoje umirovljenike i jubilarce, pjeva im Vlado Kalember

Umirovljenici i obljetničari Grupe Podravka okupili su se danas na tradicionalnom susretu u Poduzetničkoj zoni Danica u Koprivnici.

Ovo godišnje okupljanje priznanje je koje Podravka kao jedina takva tvrtka u regiji odaje generacijama koje su ju stvarale, kako sadašnjima, tako i bivšima, poručili su iz kompanije. Jednom godišnje na tradicionalnom se susretu tako okupljaju umirovljenici i jubilarci koji slave 30, 35 i 40 godina radnog staža, njih više od tri tisuće.

Foto: Podravka

Sve okupljene pozdravio je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke te im zahvalio na doprinosu Podravkinim uspjesima i rezultatima. Istaknuo je kako je Podravka jedinstvena kompanija koja na ovaj način odaje priznanje svim svojim zaposlenicima, a posebno onima koji su svoj cijeli radni vijek poklonili Podravki: – Hvala vam što ste nam pokazali što znači biti Podravkaš. Da Podravka nije samo radno mjesto već zajedništvo u kojem ste proveli svoje najljepše dane. Hvala vam što ste Podravku učinili velikom, moćnom i respektabilnom, a na nama je da nastavimo u istom smjeru.

Pucar je obećao i da će se ovakvi susreti održavati i dalje, svake godine s novim iznenađenjima, te poručio da je budućnost kompanije izuzetno optimistična:
– Vidite novu tvornicu Belupa, uskoro krećemo i s novim tvornicama u prehrani, i zaista, veseli me da su respekt i autoritet Podravke danas ne samo u Hrvatskoj nego i diljem svijeta svakim danom sve veći. Postižemo sve bolje rezultate i budućnost Podravke je sve svijetlija i sve ambicioznija.

Marin Pucar. Snimio Marko Posavec.

U ime bivših zaposlenika Podravke, prisutnima se obratio Adelmo Maričić te istaknuo: – Zahvaljujemo Upravi Podravke što njeguje ovu tradiciju i što nam omogućava da se svake godine družimo, veselimo i prisjećamo zajedničkih trenutaka. Svi u srcu osjećamo ono što je i predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar rekao nakon svoga povratka u Podravku: “Jednom Podravkaš, uvijek Podravkaš”. Mislim da svi možemo biti ponosni na ono što je Podravka uvijek bila i što je danas – tvrtka koja ostvaruje velike rezultate, ali i ona koja uvijek na prvo mjesto ističe svoje zaposlenike, kako sadašnje, tako i sve one koji su kroz dugu povijest gradili Podravku.

Veliki broj jubilaraca s dužim radnim stažem potvrđuje kako upravo na ljudima, zadovoljnim i motiviranim zaposlenicima, Grupa Podravka gradi svoju snagu i budućnost.
– Danas je jako malo tvrtki u Hrvatskoj koje se mogu pohvaliti s ovoliko zaposlenika koji slave obljetnice – 30, 35 ili 40 godina radnog staža. To, naravno, puno govori i o svima nama koji slavimo veliki jubilej, ali prije svega o tvrtki u kojoj radimo i kojoj smo tolike godine lojalni. Briga za zaposlene temelj je uspjeha i rezultata koje svih ovih godina ostvaruju Podravka i Belupo – istaknuo je Stjepan Mikulić, predstavnik jubilaraca.

Podravkine umirovljenike i jubilarce u velikom šatoru na Danici zabavljaju Vlado KalemberSrebrna krila.

 

Susret umirovljenika i jubilaraca Podravke

Posted by Drava.info on Friday, September 27, 2019

 

 

Vlado Kalember i Srebrna krila

Posted by Drava.info on Friday, September 27, 2019

 

 

Posted by Drava.info on Friday, September 27, 2019

 

 

zatvori