Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Davor Bilman održao predavanje za koprivničke poduzetnice o tipovima osobnosti

Davor Bilman, uspješan poslovni savjetnik i ekonomist, javnosti poznatiji kao učitelj plesa i član žirija popularnih natjecanja ‘Supertalent’ i ‘Ples sa zvijezdama’, održao je danas predavanje pod nazivom “Skener osobnosti” u prostorijama Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Koprivnica.

Davor je po struci ekonomist s preko 20 godina rada u prodaji i preko 15 godina kao trener kroz čije je radionice prošlo više od 500 tvrtki i 10 000 polaznika. U svojoj karijeri prodavača svakodnevno se susretao s ljudima i tražio način kako da najlakše i najbrže zaključi kojem tipu osobnosti pripadaju.

Kako je moguće da se s nekim osobama izvrsno slažemo, a s drugima ne možemo pronaći zajednički jezik? Odgovor je u našoj osobnosti. Uz Davorovo predavanje koprivničke poduzetnice mogle su pobliže upoznati svoju osobnost, osvijestiti kako se ona nosi u komunikaciji s drugim tipovima osobnosti te kako je iskoristiti za unaprjeđenje poslovnih i privatnih odnosa i kako bi postale još uspješnije. 

Predavanje je publici približilo teme o četiri tipa osobnosti i njihove karakteristike, koji tipovi posla odgovaraju pojedinom tipu osobnosti i kako ih voditi.

Dodajmo da će danas u 18 sati u ŽK Koprivnica Davor Bilman predstaviti svoju najnoviju knjigu naslova “Nosi mi se moja boja” koja je objavljena početkom 2019. godine.

zatvori