Srijeda, 27. ožujka 2024.

DRUGA STRANA M. Bartolec: Ejupi i njegov šogor nepropisno su se parkirali i vrijeđali moju suprugu

Prije dva dana u koprivničkoj je javnosti odjeknula vijest o fizičkom sukobu trojice muškaraca u kojem je sudjelovao igrač Slaven Belupa Muzafer Ejupi.

Policija je jučer objavila priopćenje u kojem stoji da je došlo do sukoba dvojice muškaraca u dobi od 32 i 31 godine s trećim u dobi od 53 godine, ne navodeći imena. Mlađi muškarci bili su Ejupi i njegov šogor, a stariji, kako doznaje Prigorski.hr, je bio koprivnički poduzetnik Mario Bartolec koji živi u kući ispred koje se dogodio sukob.

Bartolec je ekskluzivno za Prigorski ispričao svoju stranu priče te naveo kako se sukob dogodio ispred njegovog privatnog parkirališta gdje su Ejupi i drugi muškarac nepropisno parkirali automobil:

“Točno je da je došlo do sukoba i tučnjave, ali samo zato što su njih dvojica verbalno napali moju suprugu nazivajući ju pogrdnim imenima te nisu htjeli pomaknuti auto, gdje je bio parkiran i naš auto. Supruga ih je zamolila da uklone auto jer su nam dolazili gosti koji su se tu trebali parkirati. Kada sam čuo deranje i vrijeđanje upozorio sam ih s prozora, no oni su i mene počeli vrijeđati te su mi rekli da se spustim dolje ako imam hrabrosti. Nakon što sam se spustio došlo je do sukoba i tučnjave i cijela priča je završila kako je već završila”.

Bartolec se još oporavlja od ozljeda, a Prigorskom je najavio kako će punu izjavu dati preko svog odvjetnika početkom idućeg tjedna.

zatvori