Danas posljednji ispraćaj Miše Verčevića, strastvenog navijača Podravka Vegete

44
Posljednji ispraćaj Miše Verčevića, strastvenog navijača Podravka Vegete, održat će se danas u 14 sati na koprivničkom Gradskom groblju.

– S velikom tugom javljamo svim našim prijateljima i navijačima Podravke – preminuo je naš Mišo Verčević. Navijač Podravke koji je odlazio na utakmice dokle god je mogao hodati, Podravac od glave do pete, ljudina i navijač kojeg pamtimo kao suputnika na brojni domaćim i inozemnim gostovanjima. Počivaj u miru, dragi prijatelju, nikada te nećemo zaboraviti – oprostili su se s njim putem Facebook stranice Kronikusi, navijači Podravka Vegete.

Mihael Mišo Verčević preminuo je u srijedu navečer. Koliko je značio koprivničkim navijačima svjedoči i činjenica da je prošle godine na promociji filma “Ustanite Podravci – naša priča” dobio priznanje Podravski ponos za neizmjernu ljubav koju je gajio prema koprivničkom klubu.

– U Koprivnici je odjeknula tužna vijest koja je ražalostila prije svega njegovu najbližu obitelj, navijače koji su s njim bili na brojnim gostovanjima i domaćim utakmicama, a nakon toga i sve one koji su poznavali vjernog navijača našeg kluba Podravka Vegete, Mišu Verčevića. Predivan čovjek, osoba koja je velik broj godina provela na našim tribinama, omiljen među svim generacijama napustio nas je zauvijek, a njegov vedar duh pratit će nas i dalje s nekog ljepšeg mjesta. Dragi Mišo počivaj u miru te još jednom iskrena sućut cijeloj ožalošćenoj obitelji u ime RK Podravka – piše na Facebook stranici RK Podravka Vegete.

 

Ispraćaj Mihaela Miše Verčevića sutra u 14 sati na Gradskom groblju. Skupljaju se prilozi za vijenac, tko želi sudjelovati neka nam se javi u inbox. Molimo sve navijače koji su u mogućnosti da dođu na sprovod kako bi se dostojno oprostili od našeg dragog prijatelja i velikog čovjeka.

Objavljuje Kronikus Koprivnica u Četvrtak, 12. rujna 2019.