Četvrtak, 18. travnja 2024.

Završilo još jedno uspješno Ljeto u Ludensu, Sven Šestak: Posebnu pohvalu dobila je i publika

Ljeto u Ludensu službeno je završilo. Kao posljednji u nizu u srijedu je nastupio komičar Saša Turković.

Ovogodišnje Ljeto u Ludensu prošlo je u znaku stand-up nastupa u suradnji s komičarskom skupinom Lajnap (Vlatko Štampar, Goran Vugrinec, Aleks Curać Šarić i Saša Turković).

Lajnapovci su koprivničkoj publici svake srpanjske srijede priredili sveukupno pet predstava, a kako su u Ludensu zadovoljni, Dravi.info rekao je izvršni producent Ludens Teatra Sven Šestak:

– U Ludensu smo izuzetno zadovoljni što se tiče posjećenosti. Imali smo pune predstave, neke više, neke manje, ali generalno gledano pune. Ovo nam je prva suradnja sa stand-uperima koja se pokazala vrlo uspješnom.

Sven Šestak. Foto: Marko Posavec (arhiva)

Sven je Dravi otkrio i da nakon uspješnog Ljeta slijedi kratka stanka, no već sad razgovaraju o mogućoj suradnji komičara u redovnom kazališnom programu, što bi svakako bila prva suradnja takvog tipa kod nas. I dok reakcije publike govore same za sebe, posebne pohvale dobila je i sama publika koprivničkog Doma mladih.

– Izvođači iz Lajnapa su, što je i meni zanimljivo, rekli da su apsolutno oduševljeni našom publikom. Za publiku ću reći, našim Podravcima (jer nisu samo Koprivničanci bili na predstavama, već i iz drugih mjesta), da su tako dobili veliku pohvalu kao jedna od, iako zahtjevnijih, svakako i boljih publika nego što su to negdje drugdje – zaključio je Šestak.

Sljedeća sezona kazališnih predstava kreće u rujnu, kada će biti više riječi o premijeri nove Ludensove predstave i ostalom programu.

zatvori