Petak, 19. travnja 2024.

Veliko priznanje za Slaven: Puclin igrač kola, Sertić najbolji trener, Međimorec u najboljih 11 prema Sportskim novostima

Nakon nedjeljne pobjede nad splitskim Hajdukom, dvojica igrača Slaven Belupa uvrštena su u najboljih 11 proteklog prvoligaškog kola prema izboru Sportskih novosti. Uz to, Ivica Sertić ponio je titulu trenera kola.

Osim što je uvršten u najboljih 11, David Puclin koji je i postigao prvi pogodak protiv Splićana proglašen je igračem kola. Uz njega, u najbolju je hrvatsku prvoligašku momčad prema Sportskim novostima upao i Vinko Međimorec.

Veznjak Slaven Belupa za svoju igru protiv Hajduka zaradio je maksimalnih 20 bodova, dok je Međimorec dobio četiri.

– Sretan sam zbog osvojena tri boda jer nam je nakon uvodna tri poraza ovo bila jako bitna utakmica. Naravno da mi je drago što sam postigao pogodak i što sam igrač kola, ali sve je to zasluga momčadi koja će uvijek istaknuti pojedinca. Ova utakmica nam mora biti motiv za izazove koji nam slijede. Vjerovali smo da možemo s najboljima, a sada smo to i dokazali. Idemo u Pulu potvrditi to protiv Istre. Sigurno neće biti lako, posložili su se na čelu s novim trenerom, ali znamo svoje kvalitete i želimo nastaviti sa skupljanjem bodova – rekao je David Puclin.

Izvor: nk-slaven-belupo.hr

zatvori