Subota, 20. travnja 2024.

TEHNIKA-KOPRIVNICA Trener Čiković: Dečki su željni dokazivanja i to mi se sviđa

Tek nešto više od tjedan dana preostalo je do početka nove sezone, u kojoj će NK Tehnika-Koprivnica po prvi put zaigrati u Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Igrači vrijedno treniraju na terenu s umjetnom travom Gradskog stadiona “Ivan Kušek – Apaš” u Koprivnici. U subotu je na rasporedu prijateljska utakmica u gostima kod trećeligaša Radnik-Križevaca, a trener Tomislav Čiković uglavnom je zadovoljan dosad učinjenim:

– Stići ćemo odraditi od 80 do 90 posto od planiranog jer su nas malo zakočile neke sitne ozljede i privatne obveze igrača. Nažalost, trenutačno smo bez dokapetana Ernečića. Nadam se njegovom što bržem oporavku, on ima dovoljan broj treninga da može brzo ući u formu nakon što sanira ozljedu – rekao je Tomislav Čiković.

Izvor: NK Tehnika-Koprivnica

Odigrano je već i dosta prijateljskih utakmica.

– S njima sam polovično zadovoljan. Bilo je i dobrih i loših stvari. Ima nas puno, u kadru su 23 igrača. Imao sam dosta posla s rotiranjem i pronalaženjem najbolje jedanaestorice. To će se iz tjedna u tjedan mijenjati, dečki su željni dokazivanja i to mi se sviđa.

Zasad se ne želi upuštati u prognoze.

– Vidjet će se gdje smo po kvaliteti u odnosu na konkurente iz Četvrte lige, a ja sam s dečkima zadovoljan čak i više nego što sam očekivao. Daju se stvarno 100 %, i jedino nam je to ispravan put za osvajanje bodova.

Za kraj je trener Tehnika-Koprivnice iznio i očekivanja od “generalke” u Križevcima.

– Utakmicu shvaćamo ozbiljno, prvenstveno u taktičkom smislu. To će nam biti priprema za prvo kolo u kojem nas čeka zahtjevno gostovanje kod Dinama u Predavcu – zaključio je Čiković.

zatvori