Utorak, 23. travnja 2024.

SLAVIMO 4. ROĐENDAN i poklanjamo vam ‘napuhanca’ na jedan dan!

Portal Drava.info u nedjelju, 18. kolovoza proslavio je četvrti rođendan. Tom smo vam prigodom pripremili niz poklona, a danas vam poklanjamo najam ‘napuhanca’ za djecu do 10 godina na jedan dan!

Sretna dobitnica je Ivana Kolarić. Čestitamo! Upute smo vam poslali e-poštom.

Poduzeće PAKO d.o.o. smješteno je u Bilogorskoj ulici 13 u Koprivnici. U sklopu poduzeća na istoj adresi djeluje i trgovina naziva SVADBENA BAJKA.

Iz bogatog asortimana izdvajamo široku paletu jestivih i dekorativnih ukrasa za razne prigode kao što su rođenja, krštenja, vjenčanja, rođendani, djevojačke i momačke zabave.
Od popularnijih ukrasa za rođendanske torte su jestive slike s motivima crtanih junaka. Za vas možemo izraditi jestivu sliku prema želji, dovoljno je samo da nam pošaljete fotografiju i mi ćemo za vas izraditi jestivu sliku.

Osim ukrasa nudimo veliki izbor papirnate galanterije kao što su: transportne kutije za kolače, kutije za poklon gostima, kartonski podlošci za torte, salvete, stolne staze i sl.  Baloni, top konfeti, satenske trake, cvjetići za revere, ukrasi za djevojačku večer samo su mali dio našeg asortimana.

Profesionalno se bavimo izradom balonskih dekoracija poput figura od balona, raznih instalacija od balona, punimo balone helijem. Izrađujemo poslovne balonske dekoracije, svadbene dekoracije i sl.

Dugi niz godina Pako d.o.o. bavi se dekoracijama svadbi. Cvjetne dekoracije, dekoracije tekstilom ili balonima samo su jedan dio koji možemo ponuditi našim klijentima. Uz to bavimo se iznajmljivanjem opreme za svadbe, rođendane, razne evente. Profi šatori s opremom, najam hladnjača, frižidera, vip stolova, zastava, natpisa dobrodošlice, najam staklenih vaza raznih oblika i veličina, raskošnih svijećnjaka, stalaka za torte i još puno, puno toga.

Od 2013. g. poduzeće uvodi novu djelatnost, a to je najam eko toaletnih kabina, koje se koriste u raznim prigodama poput sajmova, gradilišta, raznih skupova, koncerata ili većih obiteljskih događanja na kojima prisustvuje veći broj ljudi.

I ove poslovne godine uveli smo neke novitete. Osluškujući tržište i želje klijenata uveli smo najam “napuhanaca” za dječje rođendane. Budući da su nam upravo djeca najveći korisnici naših proizvoda iz trgovine Svadbena bajka želja nam je da što ljepše proslave svoj rođendan uz balone, svijećice, ukrase za torte i kolače a od sada i “napuhance” iz naše ponude koju ćemo i dalje širiti.

Radno vrijeme:
pon – pet 8 – 20h
sub 8 – 13h

Facebook profil: Svadbena bajka trgovina

tel. 048 623 690
m. 099 796 7714
m. 099 183 5270

Vaša Svadbena bajka.

zatvori