Subota, 20. travnja 2024.

Slaven u nedjelju dočekuje Hajduk, Paracki: Nismo pognuli glave, ulazimo s maksimalnom koncentracijom

Nakon tri utakmice bez bodova, Farmaceute čeka još jedan težak susret. U nedjelju na koprivnički Gradski stadion ‘Ivan Kušek – Apaš’ dolazi splitski Hajduk.

Na Apašu su svjesni jačine predstojećeg suparnika, no ni nakon tri poraza nisu pognuli glave, istaknuo je trener Slavena Ivica Sertić:

Snimio Krešo Puklavec

– Još jedna teška utakmica u nizu je pred nama. Svjesni smo težine suparnika. Svjesni smo bili da ćemo se morati u hodu uigravati i da će nam igrači tako dolaziti. Dvojica igrača su nam došla ovaj tjedan na posudbu. Hajduk je krenuo s novim trenerom i promijenio skroz stil igre. Pripremali smo se kroz cijeli ovaj tjedan da možemo odgovoriti na njihov presing i okomita dodavanja na kojima inzistira njihov trener.

U kadru su svi igrači osim Božića koji je ozlijeđen na zadnjoj utakmici protiv Rijeke, kao i Ivana Jajala koji se nakon ozljede polako vraća i trenutno radi individualno.

Ovaj tjedan su na posudbu u Koprivnicu na godinu dana došla dva igrača, Božo Mikulić i Karlo Lulić, čime je prijelazni rok za Farmaceute i službeno zaključen, rekao je Sertić.

Snimio Krešo Puklavec

– Nisu nam glave pale zbog toga što još nemamo osvojenih bodova. Imali smo tri zahtjevne utakmice, no mislim da smo se iz utakmice u utakmicu dizali, u zadnjoj smo utakmici većinom izgledali jako dobro, to veseli i tu vidim nešto pozitivno. U sljedeću utakmicu ulazimo s maksimalnim fokusom i koncentracijom, želimo pred domaćim navijačima odigrati što bolje – optimističan je Slavenov veznjak Goran Paracki.

Utakmica protiv Hajduka je povišenog rizika, zbog čega će za promet dio Ulice Mihovila Pavleka Miškine biti zatvoren od 17 do 21 sat.

Ulaznice će se moći kupiti u pretprodaji danas od 14 do 17 sati. Utakmica počinje u nedjelju na Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš u 18 sati.

zatvori