Petak, 26. travnja 2024.

Prognoza vremena za srijedu, 28. kolovoza

Djelomično sunčano i sparno uz prolaznu naoblaku. Puhat će većinom slab istočni i jugoistočni vjetar, a najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 30 stupnjeva ili malo višu.

U četvrtak će biti promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Poslijepodne i navečer mjestimice su mogući i lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom. Potkraj dana zapuhat će i malo sjevernog vjetra. Jutarnja temperatura oko 20 stupnjeva, najviša dnevna malo iznad 30 stupnjeva.

U petak i za vikend dosta vruće i sparno uz više sunca u subotu, a više u oblaka u nedjelju. Bit će u pravilu suho, iako se ne može sasvim isključiti mogućnost pokojeg “zalutalog” pljuska tu i tamo.

Čini se da nam početak sljedećeg tjedna, odnosno kraj ponedjeljka i utorak, donosi izraženiju promjenu vremena uz kišu, sjeverni vjetar i osjetno zahlađenje. O detaljima tog pogoršanja više ćemo znati u narednim danima.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori