Subota, 20. travnja 2024.

Prognoza vremena za ponedjeljak, 26. kolovoza

Promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Atmosfera je još uvijek nestabilna pa su povremeno mogući lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom. Čini se da je najveća šansa za njih u večernjim satima i u prvom dijelu noći na utorak. Puhat će slab povjetarac istočnih smjerova, a najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 28 do 30 stupnjeva.

U utorak će biti promjenjivo oblačno uz više sunca u drugom dijelu dana. Ujutro mjestimice može biti magle. I dalje postoji određena šansa za lokalne pljuskove i grmljavinu, uglavnom poslijepodne i navečer. Vjetar slab. Jutarnja temperatura oko 19, najviša dnevna oko 29 stupnjeva.

Od srijede do kraja tjedna trebalo bi biti većinom sunčano i stabilnije, uz male šanse za nekakve povremene lokalne pljuskove. Izraženija promjena vremena moguća je za otprilike tjedan dana, no o tome je još prerano govoriti.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori