Snimio Marko Posavec.

Promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Atmosfera je još uvijek nestabilna pa su povremeno mogući lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom. Čini se da je najveća šansa za njih u večernjim satima i u prvom dijelu noći na utorak. Puhat će slab povjetarac istočnih smjerova, a najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 28 do 30 stupnjeva.

U utorak će biti promjenjivo oblačno uz više sunca u drugom dijelu dana. Ujutro mjestimice može biti magle. I dalje postoji određena šansa za lokalne pljuskove i grmljavinu, uglavnom poslijepodne i navečer. Vjetar slab. Jutarnja temperatura oko 19, najviša dnevna oko 29 stupnjeva.

Od srijede do kraja tjedna trebalo bi biti većinom sunčano i stabilnije, uz male šanse za nekakve povremene lokalne pljuskove. Izraženija promjena vremena moguća je za otprilike tjedan dana, no o tome je još prerano govoriti.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.