Promjenjivo oblačno te uglavnom suho, ali i nestabilno pa su povremeno mogući lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom, osobito u večernjim i noćnim satima. Puhat će većinom slab sjeveroistočni vjetar, a najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 28 stupnjeva.

Slično vrijeme nastavit će se i u subotu. Bit će promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima, no i dalje nestabilno pa nije isključeno da uz jači razvoj oblaka mjestimice bude pljuskova i grmljavine. Puhat će uglavnom slab sjeverni i sjeveroistočni povjetarac. Jutarnja temperatura oko 19, najviša dnevna oko 29 do 30 stupnjeva ili malo viša.

U nedjelju će vjerojatno biti sunčanije, ali i dalje se ne može isključiti mogućnost povremenih pljuskova i grmljavine, ponajviše prema kraju dana. Više pljuskova moguće je u ponedjeljak i utorak, a od srijede bi trebalo biti stabilnije.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.