Utorak, 16. travnja 2024.

Pritvoren je muškarac koji je skrivio nesreću, bježao policijskim službenicima pa im prijetio

Policijska uprava koprivničko-križevačka pritvorila je muškarca koji je pijan prijetio policijskim službenicima i jednom 33-godišnjaku.

Riječ je o 46-godišnjaku sa šireg koprivničkog područja koji je u nedjelju, 18. kolovoza, oko 23:10 u Kolodvorskoj ulici u Koprivnici rekao policijskim službenicima da će ugroziti njihov život.

Prije toga 46-godišnjak je prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom u Ulici Stjepana Radića u Reki nakon čega je pobjegao s mjesta događaja. Naknadno je zatečen u Zagrebačkoj ulici gdje se nije zaustavio na znak policijskih službenika. Policajci su ga sustigli u Kolodvorskoj ulici. Bio je pod utjecajem alkohola 1,89 promila.

Sumnja se da je isti muškarac 15. i 18. kolovoza preko društvenih mreža prijetio 33-godišnjaku s koprivničkog područja. I njemu je rekao da će ugroziti njegov život i život njegove obitelji.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnji, protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku.

zatvori