Utorak, 23. travnja 2024.

POSLJEDNJI TRANSFERI Tomislav iz Drnja doveo, ali i izgubio jednog igrača pred sam početak nove sezone

Nogometni klub Tomislav iz Drnja pred sam je početak nove nogometne sezone osigurao još jedno pojačanje.

Klubu se pridružio dosadašnji igrač juniorske ekipe Nogometnog kluba Prigorje iz Žerjavinca David Majerić, piše na Facebook stranici kluba. Majerić može igrati poziciji stopera i zadnjeg veznog.

Osim toga, klub je objavio da 20-godišnji Vitomir Filipović ipak neće zaigrati za prvaka minule Prve županijske nogometne lige. Podsjetimo, sredinom srpnja najavljeno je da iz 5. Njemačke lige u Tomislav dolazi lijevi branič Vitomir Filipović koji je prije toga igrao u Drugoj HNL u Lučkom te Trećoj HNL u Dubravi, kao i u Dugom Selu, Zagrebu, Dinamu i Sesvetama.

No, njegovo će mjesto očito popuniti netko drugi jer iz kluba najavljuju još jedno pojačanje.

– Dragi navijači i simpatizeri kluba te sva javnost, ovom prilikom Vas obavještavamo da je našem klubu pristupio mladi stoper/zadnji vezni David Majerić koji je do sada igrao za juniore NK “Prigorje” Žerjavinec, te isto tako da je Vitomir Filipović odustao od suradnje s našim klubom. Uprava kluba planira potpisati još jedno ime za nadolazeću sezonu – piše na Facebook stranici kluba.

Podsjetimo, NK Tomislav iz Drnja od nove će sezone, koja počinje idući vikend, igrati u Četvrtoj HNL Koprivnica – Bjelovar – Virovitica. U prvom kolu snage će odmjeriti s drugom momčadi Slaven Belupa.

zatvori