Petak, 29. ožujka 2024.

SLAVIMO 4. ROĐENDAN i poklanjamo vam makeover za vašeg ljubimca u Danijelinom Royal Studiju

Portal Drava.info u nedjelju, 18. kolovoza proslavio je svoj četvrti rođendan. Tom smo vam prigodom pripremili niz poklona, stoga nas svakako pratite ovih dana.

Šišanje i uređivanje psa u novootvorenom salonu za uređivanje i šišanje pasa Royal Studio u Koprivnici osvojile su Iva GregurićAndrijana Živko. Čestitamo!

Royal Studio vodi Koprivničanka Danijela Pavlović koja je u svijet kinologije ušla još davne 2006. godine. Počela je s uzgojem Westy terijera, kupila je svoju prvu westiku Koru, nastavila s Westijima i odlascima na izložbe gdje je s njima ostvarivala odlične rezultate.

Ustupila Danijela Pavlović.

– No, s obzirom da je to zahtijevalo odlazak kod profi groomera, frizera za pse, u Zagreb prije svake izložbe, a te izložbene frizure su dosta skupe, odlučila sam završiti tečaj za groomera i počela sam sama uređivati pse – ispričala nam je Danijela, danas ponosna vlasnica dviju Westy i jedne Yorki terijerke.

Nakon što je stekla dovoljno iskustva, odlučila je otvoriti vlastiti obrt: Royal Studio, gdje nudi usluge šišanja i uređivanja pasa, tečaj za groomera, čuvanje pasa kad su njihovi vlasnici na godišnjem ili kada im je iz nekog drugog razloga potreban privremeni smještaj za ljubimca.

– Ono što mi se pokazalo jako pozitivno je to da je vlasnicima jako bitno to što njihovim ljubimcima dajem jednaku ljubav kao i svojim pesekima, pa čak i veću. Posebno cijene i to što su njihovi ljubimci u kući, kao članovi obitelji, a ne u boksevima.

Tako je 1. kolovoza ove godine s radom počeo Royal Studio.

Odlazite na putovanje, a vaši četveronošci nemaju gdje na čuvanje? Ne brinite!

Royal Studio nalazi se na adresi Ulica braće Radić 67b u Koprivnici. Nudi vam kompletnu uslugu čuvanja, maženja i paženja vaših pasa. Uz čuvanje, nudi i usluge šišanja i uređivanja pasa i tečaj istog.

Rezervirajte svoj termin na broj mobitela 099/320-9170, a potražite Royal Studio i na Facebooku.

zatvori