Subota, 20. travnja 2024.

Nogometašice Koprivnice pripremaju se za novu sezonu, a dobile su i vrijednu donaciju

Ženski nogometni klub Koprivnica nastavlja s pripremama za nadolazeću sezonu Druge hrvatske nogometne lige za žene Sjever – Zapad, a ovih su dana dobili i prvog sponzora iz svijeta gospodarstva.

Ekipu vodi poznati koprivnički nogometaš Mario Gregurina. Proteklu sezonu naše su nogometašice završile na drugom mjestu, iza Lepoglave, a nadaju se da će u sljedećoj sezoni izboriti ulazak u Prvu ligu.

Ovih su dana dobile donaciju u iznosu od 10 tisuća kuna od tvrtke RWE, vodećeg opskrbljivača električnom energijom i plinom u Hrvatskoj, s gotovo 200 tisuća korisnika. Od veljače 2017. RWE je i većinski vlasnik dviju plinskih tvrtki s našeg područja – Koprivnica Plina i Koprivnica Opskrbe.

– Ponosni smo što smo dobili priliku postati prvim sponzorom ŽNK Koprivnica iz gospodarskog sektora. Kako naša njemačka grupacija innogy njeguje sve vrste različitosti, odlučili smo ovaj put poduprijeti mlade nogometašice i to s područja Koprivnice, gdje aktivno poslujemo. Djevojčicama, trenerima i Upravi kluba želimo puno uspjeha na natjecanjima te dobre zabave na treninzima – izjavila je ovom prigodom Marina Majić Crnković, direktorica komunikacija i marketinga RWE-a.

zatvori