Četvrtak, 18. travnja 2024.

Tehnika-Koprivnica poražena u prijateljskoj utakmici u Virju, Strajnić eurogolom zaključio susret

Tehnika-Koprivnica u srijedu navečer odigrala je prijateljsku utakmicu s Podravcem u Virju. Rezultat je bio 4:1 za domaćina.

Za vikend, Tehnika je neočekivano izgubila na stadionu od Močila rezultatom 0:1. Podravac je, pak, gostovao u Ferdinandovcu i ispustio vodstvo od 3:1. Na kraju je bilo 3:3.

U međusobnom susretu odigrana je dobra i čvrsta utakmica s puno borbenih duela. Tehnika-Koprivnica dobro je izgledala na terenu i parirala ipak jačem domaćinu sve do prvog pogotka. Sredinom prvog dijela odličan Hrženjakov slobodni udarac završio je na gredi, a nakon toga Virovci kreću opasnije i oko 40. minute Hrženjak svoju momčad dovodi u vodstvo uz pomoć odlične Azenićeve asistencije. Podravac je potom imao još dvije prilike, no Kirin je zaustavio Kovačića, a Azenić je iz dobre situacije pucao visoko preko vrata.

U drugom poluvremenu treneri su promiješali sastave, ali igralo se puno otvorenije. Virovci su poveli s 2:0 nakon slobodnog udarca Hrženjaka koji je Kirin obranio, a Šklebar pospremio odbijenu loptu u gol. Ponajbolji igrač Hrženjak zabio je za 3:0 u Kirinove lijeve rašlje.

Tehnika-Koprivnica imala je dvije dobre šanse preko Ritoše i Šanteka, no bez pogotka. Za 3:1 lijepo je zabio Josip Salajec, a utakmicu je zaključio Sanjin Strajnić eurogolom iz slobodnog udarca protiv kojega vratar Jarnec nije imao šanse.

Sljedeću pripremnu utakmicu Tehnika-Koprivnica igrat će u nedjelju u Ferdinandovcu.

zatvori