Petak, 29. ožujka 2024.

PREMIJERA Miroslav i Gordana Evačić predstavljaju ‘Letnji den’, pjesmu u kojoj nižu slike, pejzaže i ugođaj Podravine za vrućeg ljetnog dana

Miroslav i Gordana Evačić izlaze s novim singlom. Pjesma ‘Letnji den’ obrada je poznatog klasika Georgea Gershwina ‘Summertime’.

U pjesmi nižu slike, pejzaže i ugođaj Podravine za vrućeg ljetnog dana. Tekst potpisuje Gordana, dok su aranžman uradili zajedno.

– Prezadovoljni smo novim spotom, ugođaj videa istovjetan je ugođaju pjesme, što nam je bio i cilj – kažu Evačići. – Cijelo snimanje bilo je zapravo predivno opušteno druženje sa prijateljima suradnicima. Marko Horvat i Tomislav Horvatinović iz NEXUS produkcije zaslužni su za ovaj video. Snimali smo na lokaciji Ješkovo/Drava i zahvaljujemo prijatelju Dragutinu Ciglaru na bezrezervnom gostoprimstvu. Pejzažne snimke Podravine ustupio nam je Goran Šafarek i na tome mu posebno zahvaljujemo. Cijeli projekt realiziran je uz pokroviteljstvo Grada Koprivnice kojem također zahvaljujemo na podršci.

Zanimljivo je spomenuti i da pjesma donosi jedan novi, malo neuobičajen zvuk. To je instrument kalimba koji daje poseban, opušten ugođaj.

Foto: NEXUS produkcija
Foto: NEXUS produkcija
zatvori