Utorak, 23. travnja 2024.

VIDEO: KAD ODOJCI UTIHNU Šašavi jumbo plakati uskoro će osvanuti na koprivničkim ulicama, evo o čemu se radi

Diljem Koprivnice uskoro će osvanuti šašavi i komični jumbo plakati s – pečenim odojkom! Jeste li spremni? Ako niste, pretplatite se na YouTube kanal Gastro tražilice.

Volite hranu, a još se niste pretplatili na novi YouTube kanal Gastro tražilica? Sada je pravo vrijeme da to učinite. Naš portal u suradnji s koprivničkom tvrtkom Produkcija i ideja pokrenuo je kampanju gdje će uskoro na prometnicama Koprivnice osvanuti komični jumbo plakati koji će pokušati ujediniti nespojivo – odojak, sladoled i dvije ljepotice koje su se “slučajno” zatekle na snimaju.

Podsjetimo, regionalni gastro kanal Gastro tražilica službeno je pokrenut prije šest mjeseci, a zbog svog zanimljivog i komičnog sadržaja koji se bavi isključivo hranom i skrivenim, još nepoznatim mjestima u manjim sredinama, vrlo brzo stekao je popularnost. U samo četiri mjeseca skupio je preko tri tisuće pretplatnika, a videi u ovom trenutku imaju oko 40 tisuća pregleda s tendencijom rasta.

Kampanju su podržali GKP Komunalac Koprivnica i Izletište i kušaona Vidova suza. U samom videu pojavljuje se i STUDENAC mineralna voda koja je ujedno i sponzor samog serijala u režiji koprivničke tvrtke Produkcija i ideja.

Partneri projekta: LuMedia i BRK.

Ako niste, obavezno pogledajte ovaj komičan video kako se radila reklama za YouTube kanal Gastro tražilica. U sklopu reklame napravile su se i originalne fotografije za jumbo plakate koji će uskoro osvanuti u Koprivnici.

zatvori