Utorak, 23. travnja 2024.

Juniori i kadeti Slaven Belupa nove sezone svojih prvenstava otvorili pobjedama

Juniori i kadeti Slaven Belupa odlično su otvorili novu sezonu. Obje su mlade momčadi Farmaceuta svladale svoje vršnjake iz Istre 1961 u gostima u Puli.

Juniori su slavili s uvjerljivih 4:1. Svi su golovi pali u drugom poluvremenu, a za Slaven su zabijali KožarićTomićŠtritarVuić.

– Nemam što drugo reći nego čestitati svojim dečkima. Nismo mogli zamisliti bolji start u sezonu, pogotovo kada smo znali da idemo na teško gostovanje u Pulu. Neka ova utakmica posluži cijeloj momčadi kao primjer kako se moramo boriti iz kola u kolo i neka im posluži kao veliki motiv za nastavak prvenstva – rekao je trener juniora Dalibor Gorupić.

Izvor: NK Slaven Belupo

Kadeti su upisali pobjedu protiv istog protivnika rezultatom 1:0. Strijelac je bio Ganžulić u 88. minuti s 11 metara. Trener Želimir Mešnjak bio je i više nego zadovoljan nakon sinoćnje utakmice koja se pod reflektorima igrala do gotovo 23 sata:

– Odlična utakmica i s jedne i s druge strane. Otvorena i puna šansi. Da su napadači bili malo mirniji u završnici vidjeli bismo još golova. Ipak, prezadovoljan sam i ovako. Drago mi je da su se dečki nakon dugih i napornih priprema nagradili osvajanjem tri boda u prvom kolu. Čestitam svima i nadam se da je ovo samo početni zalet za odličnu sezonu pred nama.

Slaven Belupo (juniori): Šugić, Lisjak, Štefanec, Vuić, Tomić, Liklin, Kožarić, Varović, Štritar, Rengel, Jakupak. Klupa: Kratzl, Harači, Vuić, Tumpić, Delić, Jendrić, Đurić.

Slaven Belupo (kadeti): Lovrić, Štajerec, Ganžulić, Crnoja, Arambašić, Mađarić, Palčić, Šantek, Šabijan, Ivančić, Ovnić. Klupa: Polak, Poldrugač, Živko, Vidaković, Lončar B., Lončar L., Harači. Trener: Želimir Mešnjak.

U sljedećem kolu, Slavenovi će juniori i kadeti u Koprivnici ugostiti vršnjake Varaždina.

(NK Slaven Belupo)
(NK Slaven Belupo)

zatvori