Utorak, 23. travnja 2024.

Gradonačelnik Jakšić obišao Mjesni odbor Ledinska i upoznao se s problemima tamošnjih stanovnika

Gradonačelnik Mišel Jakšić jučer je zajedno sa svojim suradnicima, pročelnikom Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislavom Golubićem i pročelnikom Službe ureda gradonačelnika Dariom Jembrekom obišao Mjesni odbor Ledinska.

Predsjednik Mjesnog odbora Ledinska Goran Perišić i prisutni stanovnici upoznali su gradonačelnika Jakšića i pročelnika Golubića s nekim od problema koji su prisutni u tom dijelu grada. Ubrzani promet u Ulici kneza Domagoja svakako je jedan od problema, za što bi najbolje rješenje možda bilo postavljanje usporivača.

Izvor: koprivnica.hr

Stanovnike Ulice kneza Domagoja također zanimaju detalji oko radova na izgradnji pješačke staze koji su krenuli ovih dana. Radi se o zahvatu od raskrižja s Ulicom Miroslava Krleže do Dječjeg vrtića Igra, duljine 600 metara i širine dva metra, s postavljanjem vertikalne i horizontalne signalizacije te opreme za smirivanje prometa. Vrijednost investicije iznosi oko 500.000 kuna bez PDV-a, a predviđeno trajanje radova je 30 kalendarskih dana.

Gradonačelnik je obišao i nogometno igralište koje koristi Nogometni klub Zagorec. Korisnici nogometnog igrališta zatražili su da se u planove Grada uvrsti asfaltiranje puta koji vodi od Peteranske ceste do igrališta te postavljanje nekoliko rasvjetnih stupova.

Izvor: koprivnica.hr

Predsjednik MO Ledinska Goran Perišić istaknuo je kako je zadatak Mjesnog odbora voditi brigu i osluškivati potrebe građana koje se odnose na svakodnevni život, a u cilju poboljšanja kvalitete života u naselju, kako estetski tako i funkcionalno.

Pohvalio je suradnju sa nadležnim pročelnicima i komunalnim redarima te se zavalio što je na inicijativu građana i Vijeća Mjesnog odbora iscrtana pješačka zebra u Ulici Mihovila Pavleka Miškine kod Veterinarske stanice.

Gradonačelnik Jakšić i pročelnik Golubić prihvatili su sve primjedbe i sugestije stanovnika MO Ledinska i napomenuli da će se za njihovo rješavanje pronaći najbolje rješenje na zadovoljstvo svih stanovnika.

(Grad Koprivnica)

zatvori