Umorni ste od svakodnevice i monotonije dnevnih rasporeda i obaveza? Otputujte s turističkom agencijom Niba Tours na ugodan izlet u Bratislavu! Nije daleko, nije skupo, a vrijedi puno.

U Bratislavi vas čekaju ljubazni domaćini, bogata povijest, znamenitosti i – nezaobilazne slovačke pivnice.

Termin putovanja je 28. rujna 2019., a cijena jednodnevnog aranžmana autobusom 265 kuna po osobi. Polasci su iz Koprivnice i Virovitice.

Plan puta

Polazak autobusa u ranim jutarnjim satima. Vožnja uz usputna zaustavljanja prema Bratislavi. Grad obiluje brojnim-kulturno povijesnim građevinama koje su većinom smještene u starom dijelu grada, koji je glavno mjesto bogatih kulturnih događanja tijekom cijele godine. Po dolasku, razgled započinjemo odlaskom do dvorca na brežuljku iznad Dunava, s kojeg se pruža prekrasan pogled na grad. Dvorac je jedno od rijetkih mjesta odakle se vide tri države: Austrija (3 km), Mađarska (13 km) i Slovačka.

Kroz vrtove Dvorca spuštamo se prema Starom gradu i ostalim znamenitostima grada: Katedrala sv. Martina, vrata sv. Mihaela, Glavni trg s Rolandovom fontanom, Stara vijećnica, Slovačko narodno kazalište, Hviezdoslavov trg, šetnja do crkve sv. Elizabete znane kao Plava crkva, novog Slovačkog narodnog kazališta, Dunavskom šetnicom do centra grada…

Nakon razgleda slobodno vrijeme za ručak u nekoj od brojnih i raznovrsnih bratislavskih pivnica, uživanje u slovačkim pivama i gastronomiji, kupovini suvenira, shoppingu u starom gradu ili u poznatom shopping centru Eurovea. Slobodno vrijeme do 16 sati.

Prema želji grupe mogući odlazak do vidikovca UFO (uz nadoplatu) s kojeg je prekrasan pogled na dvorac, na stari grad, Dunav, mostove. Polazak za Viroviticu i Koprivnicu. Vožnja kroz Mađarsku, uz kraća stajanja. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana na bazi 40 osoba iznosi 265 kuna.

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz autobusom turističke klase, licenciranog turističkog pratitelja na putovanju, sve razglede prema programu, jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti, troškovi organizacije i realizacije, PDV.

Cijena aranžmana ne uključuje: ulaznicu za UFO toranj (8€)

*Mogućnost plaćanja aranžmana u 2 rate!

Za putovanje vrijedi Ugovor i Opći uvjeti Putovanja Niba Tours d.o.o.

Sve dodatne informacije potražite na internetskim stranicama turističke agencije Niba Tours.