Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO Odigrane polufinalne utakmice nogometnog turnira u Đelekovcu, Tomislav i Borac borit će se za naslov

Danas je počeo tradicionalni nogometni turnir koji se održava povodom blagdana Velike Gospe u Đelekovcu.

Na sam blagdan će se igrati finale, dok su danas odigrana dva polufinalna susreta. Na turniru sudjeluju četiri susjedna kluba. Osim domaćina Osvita, tu je Tomislav iz Drnja, Graničar iz Legrada te Borac iz Imbriovca.

U 18 sati turnir su otvorili domaćin Osvit protiv Tomislava iz Drnja. Sraz ova dva kluba viđen je već na početku ovog tjedna u sklopu nogometnog turnira u Legradu koji se održavao povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti. Tomislav je s rezultatom 2:1 osvojio treće mjesto.

Uzbudljiva utakmica bila je i danas za očekivati. Golovi su padali i s jedne i s druge strane. Tomislav je u jednom trenutku vodio s dva gola razlike, ali se Osvitaši nisu predali te se pogodcima rezultatski i približili. No, utakmica je na kraju završila 4:3 u korist Tomislava.

U 20 sati na teren su izašli igrači Graničara i Borca. Na utakmici bilo je pregršt prilika s obadvije strane, no pobjedu je ipak odnio Borac s visokih 8:2.

NK Tomislav Drnje – Osvit 4:3

NK Graničar Legrad – NK Borac Imbriovec 2:8

Finalni su susreti na rasporedu 15.8. Utakmica za treće mjesto počinje u 17 sati, dok je za titulu pobjednika turnira na rasporedu od 20 sati.

zatvori