Srijeda, 27. ožujka 2024.

Iza nas je dosad najuspješnije Ljeto na Zrinskom, ovog vikenda veliko finale uz Ivanu Kindl i Opću opasnost

Pred nama je sama završnica ovogodišnjeg Ljeta na Zrinskom.

Kad pogledamo unatrag, u protekla smo dva mjeseca mogli uživati u brojnim radionicama, koncertima i kino projekcijama, a gradonačelnik Mišel Jakšić i više je nego zadovoljan interesom građana:

– Definitivno možemo reći da je iza nas najuspješnije Ljeto na Zrinskom. Svi programi su se pokazali kao nešto što je zaživjelo s našim gradom i našim ljudima, ali pokazalo se i da za neke programe iz godine u godinu raste interes. Doista je teško sad na kraju podvući crtu i reći preferiraju li ljudi više svirke, BudiFIT zonu u parku ili kino na otvorenom koje je obaralo rekorde posjećenosti.

Foto: Ljeto na Zrinskom

Ovo je dokaz da za jednu ljetnu manifestaciju nije potrebno more, dodao je Jakšić:

– Sigurno je da smo jako zadovoljni time što se pokazalo da je potrebna ljetna manifestacija u Koprivnici na našem središnjem trgu i u parku, da je to nešto što ljude jako veseli i jako im puno znači. Jednostavno, jako je lijepo znati da smo uspjeli napraviti uspješnu kontinentalnu priču tijekom ljetnih mjeseci bez obzira na to što nemamo more, a plus toga da smo uspjeli ljude zaintrigirati i stvoriti mnijenje, svijest i potrebu za tim da se s ovom manifestacijom može provesti dobro ljeto i u samoj Koprivnici.

Ljeto na Zrinskom ovog vikenda zatvaraju Ivana Kindl i Opća opasnost. Večeras ćemo uživati u hitovima jedne od najboljih hrvatskih pjevačica, dok veliko finale sutra sprema slavonska rock grupa. Oba koncerta počinju u 21 sat.

Dodajmo da će se u nedjelju održati nadoknada kino projekcije koja je prošli utorak odgođena zbog lošeg vremena. Od 20:30 gledat će se film “Štrumpfovi: Skriveno selo”.

zatvori