Utorak, 23. travnja 2024.

SJAJAN USPJEH Ekipa Super 9 Osnovne škole Braća Radić osvojila je zlato u graničaru na Međunarodnoj završnici Sportskih igara mladih

Ekipa ‘Super 9’ sastavljena od učenika 4. c razreda koprivničke Osnovne škole ‘Braća Radić’ osvojila je zlatnu medalju u graničaru u velikom međunarodnom finalu Plazma Sportskih igara mladih, održanom u Splitu od 16. do 22. kolovoza.

“Superovci” su danas u napetom susretu pobijedili “Atomske mrave”, vršnjake iz Srbije, s 2:0 u setovima: 15:10 i 15:12. Drugi meč trebali su odigrati protiv ekipe iz Bosne i Hercegovine, ali su im protivnici diskvalificirani jer su imali dva natjecatelja starijeg godišta. Tako je “Super 9” osvojila zlato, a “Atomski mravi” srebro.

Ekipa koprivničkih osnovnoškolaca ove godine na Sportskim igrama mladih nije imala dorasle protivnike i sasvim je zasluženo došla do sportskog trofeja.

U ekipi “Super 9” su Lea Horvat, Ester Merc, Jana Senjan, Karlo Subotičanec, Antonio i Ivan Lovrek, Eva Šanjić, Lovro Đukin i Leon Guslov. Vodi ih učiteljica i izbornica Ljiljana Pavleković.

Čestitamo im na uspjehu!

zatvori