Četvrtak, 28. ožujka 2024.

DRUGA I TREĆA ŽNL Ivančani na teškom gostovanju u Podravskim Sesvetama, Starigrad otvara prvenstvo protiv Hrvatskog bojovnika

Ovoga vikenda starta i Druga županijska nogometna liga. Neće biti ništa manje zanimljiva nego proteklih sezona, a izrazitog favorita za naslov prvaka nema.

Borba će se voditi između četiri – pet ekipa koje su pojačale svoje redove te se s pravom nadaju visokom plasmanu.

Podravec iz Torčeca pojačao se s nekolicinom igrača iz susjednog Drnja te su najavili lov na naslov prvaka. U prvome kolu dočekuju Rudar iz Glogovca koji nema tako visoke ambicije, ali su uvijek neugodna momčad spremna na iznenađenje.

Hoće li konačno ovo biti godina Starigrada, pitaju se mnogi njihovi navijači. Već nekoliko sezona u prvenstvo se ulazi s visokim ambicijama, ali na kraju se svi razočaraju, i igrači i navijači. Ove nedjelje domaćini su momčadi Hrvatskog bojovnika koja već nekoliko sezona igra dobar nogomet i nada se plasmanu u gornjoj polovici.

Donedavni prvoligaš, Sloga iz Koprivničkog Ivanca, gostuje kod donedavnog trećeligaša Drave iz Podravskih Sesveta. Obje ekipe pretendiraju na sam vrh te će ovo ujedno biti i derbi kola. Prognoze su nezahvalne, moguća su sva tri znaka.

Sigurnu pobjedu na startu prvenstva očekuju navijači Čvrsteca čija je momčad pojačana s nekoliko dobro poznatih nogometaša pa su i ambicije porasle. Donedavni trećeligaš dočekuje momčad Gornje Rijeke.

Ništa manje zanimljivo neće biti ni na susretima Prugovca i Močila, Mladosti iz Koprivničkih Bregi i Reke te Omladinca i Fugaplasta.

Utakmice 1. kola Druge ŽNL igraju se u nedjelju s početkom u 17:30.

Druga ŽNL – 1. kolo

Nedjelja, 25. kolovoza
17:30
Herešin: Omladinac – Fugaplast
Podravske Sesvete: Drava – Sloga
Torčec: Podravec – Rudar (G)
Starigrad: Starigrad – Hrvatski bojovnik
Sv. Petar Čvrstec: Čvrstec – Gornja Rijeka
Koprivnički Bregi: Mladost – Reka
Prugovac: Prugovac – Močile

Ovoga vikenda s prvenstvom starta i Treća ŽNL. Većina utakmica igra se u nedjelju s početkom u 17:30.

Treća ŽNL – 1. kolo

Nedjelja, 25. kolovoza
17:00
Koprivnica: Zagorec – Sokol
17:30
Sv. Petar Orehovec: Prigorje – GOŠK
Miholec: Ratar – Rasinja
Mičetinac: Mičetinac – Rudar (B)
Križevci: Radnički – Graničar (NV)
Pustakovec: Jedinstvo – Udarnik
Carevdar: Mladost – Sabarija

zatvori