Srijeda, 27. ožujka 2024.

VRIJEDNA DONACIJA Udruge Bolje sutra i Latice od centra SUPERNOVA dobile više od 100 komada namještaja za svoje prostore

Udruga osoba s invaliditetom ‘Bolje sutra’ grada Koprivnice i Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama ‘Latice’ dobile su od trgovačkog centra SUPERNOVA vrijednu donaciju: više od stotinu komada namještaja za svoje prostore.

Riječ je uglavnom o uredskom namještaju i opremi, rekla je predsjednica Udruge Bolje sutra Marija Mraz. – Ovo što smo dobili jako će nam olakšati opremanje prostora u Kampusu. Funkcionalno je, ima dosta kotačića, ladica i svega drugoga što nama jako puno znači za naše članove koji su u kolicima. Bit će prilagodljiv našim potrebama i mislim da ćemo se moći jako rasteretiti u odnosu na prostor u Podravskom suncu koji sada koristimo, jer obim poslova je već tako velik da sadašnji prostor stvarno više ne zadovoljava naše potrebe.

Predsjednica Udruge Latice Nevenka Fuchs istaknula je kako je ova donacija nastavak odlične suradnje koju već godinama imaju s centrom SUPERNOVA. – Dobili smo jako kvalitetan namještaj kojim ćemo sigurno opremiti barem četvrtinu, a možda i polovicu našeg novog prostora u Kampusu. U tom prostoru pružat ćemo nove socijalne usluge koje su u Koprivnici trenutno nedostatne: poludnevni i dnevni boravak, psihosocijalnu podršku roditeljima… – pojasnila je predsjednica Fuchs te dodala da su u četiri dosad provedene humanitarne akcije prikupili oko 240 tisuća kuna te da na proljeće kreću s radovima u novom prostoru.

Upraviteljica shopping centra SUPERNOVA, magistra Patricija Tkalčec naglasila je kako se jedan od gospodarskih parametara dugoročne održivosti objekta sastoji u strategiji unapređenja razvoja lokalne zajednice kroz usku implementaciju u suživot regije:

– Više od 200 djelatnika naše koprivničke Supernove ponosno je i zahvalno što smo u lokalnim udrugama pronašli vjerne prijatelje. Riječ je o partnerima koje izuzetno poštujemo, stoga ćemo se uvijek truditi podržavati te poticati ovakve dobrotvorne projekte – zaključila je upraviteljica Tkalčec.

zatvori