Utorak, 23. travnja 2024.

Društvo Naša djeca čarobnim štapićima na Renesansnom festivalu pomagat će Laticama da opreme svoj novi prostor

Društvo Naša djeca Koprivnica pridružilo se humanitarnom projektu ‘Milijun koraka’ i prodajom čarobnih štapića nastojat će doprinijeti prikupljanju sredstava za opremanje prostora za Udrugu Latice.

Prvih stotinjak čarobnih štapića već je nastalo u zajedničkoj radionici Društva Naša djeca i Latica na kojoj su članovi ovih udruga s puno veselja i mašte kreirali i razne ukrase za svoje vilinsko selo. Do početka Renesansnog festivala, koji počinje sljedeći tjedan, održat će se još dvije kreativne radionice.

Male i velike vile, vilenjaci i šumski ljudi pojavit će se na ovogodišnjem Renesansnom festivalu, gdje će pružiti zabavno utočište djeci koja će posjetiti ovu veliku turističku manifestaciju, te kroz niz igraonica i radionica obogatiti njihov doživljaj davno minulog vremena.

Na radionicama će se plesti cvjetni vijenčići, pričati vilinske priče, oslikavati dravski obluci i izrađivati čarobni vilinski štapići.

Volonteri iz DND-a šivaju i posebnu vilinsku odjeću koju će predstaviti na modnoj reviji u četvrtak, 22. kolovoza na otvaranju Renesansnog festivala.

Ustupili: Društvo naša djeca
Ustupili: Društvo naša djeca
Ustupili: Društvo naša djeca
zatvori