Utorak, 23. travnja 2024.

Božo Mikulić i službeno je novi igrač Slaven Belupa

Božo Mikulić novi je igrač Slaven Belupa. Kao što smo prije nekoliko dana i najavili, Mikulić će provesti godinu dana na posudbi u koprivničkom prvoligašu iz splitskog Hajduka.

Mikulić je stasiti stoper, visok 194 centimetra, rođen 1997. godine. U svojoj je karijeri dosad igrao i za Split te talijansku Sampdoriju. U hrvatskom prvenstvu dosad je skupio 35 nastupa, uz tri u kvalifikacijama za Europsku ligu te 17 u mladim reprezentacijama Hrvatske.

– Nadam se da ću se što prije prilagoditi. Drago mi je da su me dečki i svi u klubu dobro prihvatili. Želja mi je pomoći klubu da ostvari sve svoje ciljeve ove sezone i da se digne nakon nešto lošijeg starta u prvenstvu. Učinit ću sve na svakom treningu da zaslužim svoju minutažu i da ju iskoristim. Nadam se da ću u ovih godinu dana napraviti napredak u klubu o kojem sam čuo sve najbolje – rekao je novi igrač Slaven Belupa.

Mikulić je već odradio prvi trening sa svojim novim suigračima. Njegova je registracija još uvijek u tijeku pa neće imati pravo nastupa u nedjeljnoj utakmici protiv Hajduka.

(NK Slaven Belupo)

zatvori