Četvrtak, 18. travnja 2024.

ŽUPANIJSKI MERCATO Vrući ljetni prijelazni rok u punom je jeku, evo kako se popunjavaju županijski ligaši

Ljetni prijelazni rok u koprivničko-križevačkim županijskim nogometnim ligama u punom je jeku. Imena se spominju uzduž i poprijeko, a bilo je tu i izuzetno zvučnih transfera.

Borac je do sada sigurno najviše napravio od županijskih prvoligaša te bi trebao biti glavni kandidat za prvaka lige. Igrači poput Grabara, Vručine i Mlinarića trebali bi osigurati naslov. Priča se o odlasku Luke Mikora, no ništa još nije potvrđeno.

Kunovčane je zasada napustio Petran otišavši u Drnje, a došao je Krunoslav Hruškar, kojeg se sjećamo sa Zimske lige kao odličnog haklera.

Tehnikaši su za sada doveli Josipa Salajca iz ludbreške Podravine te mladog igrača Tušeka s virovitičke strane. Klub je napustio veznjak Luka Harambaša koji je pojačao redove Graničara iz Kotoribe. Na odlasku je i Goran Lončar koji se spominje u kontekstu povratka u Osvit. Dino Halusek, legenda kluba trebao bi otići u Rudar iz Glogovca.

Đelekovčani pokušavaju zadržati ekipu i domaće dečke na okupu, tako da prijelazni rok ne bi trebao biti buran. Na pragu potpisa je ranije spomenuti Goran Lončar, domaći dečko koji je već bio u Osvitu.

Podravec iz Torčeca imao je izuzetan prijelazni rok; više o tome čitajte ovdje.

Redove Lipe iz Hlebina napustio je Ivan Sabolić, a u klub se vratio domaći dečko Ivan Ritoša iz ivanečke Sloge.

Novigradsku Dravu napustio je Josip Horvatinović pojačavši Drnje, dok su u klub došli Matej Komes i vratar Škofić iz NK Reke.

Ivančani se odmah žele vratiti u Prvu ligu te su doveli Marija Raca iz Panonije i Borivoja Kovača iz Drnja. Iako se pričalo i o Bartoloviću iz Cvetkovca, to nije bilo točno i on ostaje jedan od stožernih igrača Tehničara.

Močile planiraju napasti sam vrh lige te su osigurali ostanak važnih karika poput Kodrića, Čanija i Kovačeka te doveli Marija Sertića. Klub je zasad napustio samo Roko Marović.

zatvori