Srijeda, 27. ožujka 2024.

VELIKA FEŠTA Kraljica zabave Maja Šuput zabavljat će Molvarce i njihove goste za Dan Općine

Povodom Dana Općine Molve i ove se godine sprema bogat program proslave.

No, u Molvama je veselo tijekom cijele godine, ne samo za Dan Općine. Brojni događaji organizirani su tako sve do listopada.

Nakon što je proteklog vikenda održana biciklijada “Voli i pedaliranjem pomozi”, u nedjelju, 28. srpnja Ljeto u Molvama se nastavlja Memorijalom Davora Bukovčana koji organizira Športsko-ribolovni klub “Amur” Molve Grede.

Nakon toga, 2. i 3. kolovoza, održat će se Dani otvorenih vrata privatne Etno zbirke Levakovi na adresi Marijanska 50, Molve. U nedjelju, 4. kolovoza na rasporedu je KUP “Velika Meša” – takmičenje u ribolovu koje organizira Športsko-ribolovni klub „Šaran“, Molve. Dan nakon, u ponedjeljak, 5. kolovoza organizirano će biti tradicionalno druženje uz pecanje ribe udicom na plovak, odbojku na pijesku, viseću kuglanu i igranje bele. Domaćin događaja bit će UHBDR Repaš.

U subotu, 10. kolovoza održat će se izložba slika i skulptura “Velika Meša” u Galeriji MLK-a u Molvama. Isti dan na rasporedu je i Svečana sjednica Općinskog vijeća.

U nedjelju, 11. kolovoza i službeno se obilježava Dan mještana Općine Molve, koji će pravom feštom biti proslavljen u četvrtak, 15. kolovoza, na blagdan Velike Gospe. Organizatori spremaju proslavu Velike Meše i koncert Maje Šuput.

Nekoliko dana kasnije, u nedjelju, 18. kolovoza ŠRK “Amur” Molve Grede priprema “Leskov prut” – takmičenje u ribolovu na starinski način u Sekulinama. 24. kolovoza u Društvenom domu u Molvama održat će se 4. Memorijalni edukativni-kulturno-sportski susreti Josip Bencek kojeg organizira OO UHDDR Molve.

Brojni događaji ne prestaju ni u rujnu. U subotu, 7. rujna održat će se 2. ženski košarkaški turnir “Mala meša”. Domaćini će biti KK Bistra Molve. 15. rujna na rasporedu je Društveno natjecanje u gađanju glinenih golubova kojeg na streljani u Beljevinama organizira LD “Fazan”, Molve.

Listopad nam pak donosi Marija fest – susret mladih Varaždinske biskupije. Održat će se u nedjelju, 13. listopada.

Cjelokupni program 8. Dana Općine Molve možete pogledati ovdje.

zatvori