Četvrtak, 18. travnja 2024.

USUSRET NOVOJ SEZONI Farmaceuti spremni za Osijek, Sertić: Postavili smo si visoke ciljeve

Nogometaši Slaven Belupa spremni su za početak nove sezone Prve Hrvatske nogometne lige. Već ih sutra čeka susret s nogometašima Osijeka.

Trener Farmaceuta Ivica Sertić izrazio je optimizam uoči nove sezone, naglasivši kako su si postavili visoke ciljeve od kojih je najistaknutiji plasman na europsko natjecanje iduće sezone:

– Zadovoljan sam odrađenim pripremama. Neću ponavljati floskule da su to najbolje pripreme do sada, ali smo ostvarili sve što smo si zacrtali. Ja sam za to da se ciljevi postavljaju što više moguće, naravno, koji su realni i ostvarivi. Prednost nam je što je ekipa većinom ostala na okupu, ali i to što su se priključili novi, pridošli igrači. Dovodili smo ih ciljano na pozicijama na kojima su nam nedostajali – rekao je na današnjoj konferenciji za medije trener Ivica Sertić.

Snimio Krešo Puklavec

Za popuniti je ostalo mjesto krilnog napadača, a u utakmici protiv Osijeka neće moći konkurirati novopridošli stoper Tomislav Božić zbog nedovršene registracije, kao i igrači Stipe Bačelić-Grgić i Ivan Krstanović koji su još uvijek u fazi oporavka od prošlosezonskih ozljeda.

Novi-stari igrač Farmaceuta Muzafer Ejupi izrazio je zadovoljstvo povratkom na Apaš te je otkrio kakva je atmosfera u svlačionici pred novu sezonu:

– Idemo igrati naš nogomet, prvenstveno gledamo kako ćemo mi izgledati, a ne kako će npr. Osijek izgledati. Prošli smo odlične pripreme i osjećamo se spremni. U ekipi vlada optimizam.

Spomenimo kako je Ejupi nekoliko posljednjih sezona igrao za Osijek te ima uvid u ekipu Osijeka iz prve ruke.

Farmaceuti tako sutra putuju u Osijek gdje utakmica protiv tamošnjih domaćina počinje u 19 sati.

zatvori