Četvrtak, 25. travnja 2024.

Uspio apel Šinterica, članice udruge primile brojne donacije

Na nedavni poziv doniranja hrane i potrepština za napuštene mačiće Udruge Šinterice dobra srca odazvao se dobar dio građana, što je pokazatelj da je apel Šinterica i više nego uspio.

U objavi na njihovoj Facebook stranici Šinterice su zahvalile na odazivu, napomenuvši kako su sada s hranom mirni do kraja mjeseca, nadodavši da su zahvaljujući donacijama uspjele isplatiti dugove.

– Ljudi, ogromno vam hvala na svemu. Optimistični smo, sretni i sve napreduje baš onako kako i treba! Mace su zdrave, njih šest ima rinotrahetis, ali liječenje ide u dobrom smjeru, a Bor čeka operaciju noge. Hrane smo skupili, bezbrižni smo do kraja srpnja po tom pitanju. Kune smo skupili, dug je plaćen. Volonteri su uhodani i nadam se zadovoljni. Kućica se polako renovira i već nalikuje na maleni raj u prirodi. Planiramo edukacije, kreativne knjižice i svašta nešto. Volonteri su nam uvijek dobrodošli kako bi pomogli u ostvarenju planova i brizi oko mačaka. Postoje i teški dani, dani kada isplačemo dušu, dani kada je svijet siv, a knedla u grlu ne popušta. Stisnemo ruke i idemo dalje! Molim vas, budite i dalje uz nas! Možemo napraviti puno, ali držite nam leđa – samo je dio podulje objave u kojoj se Šinterice zahvaljuju građanima.

No, ukoliko netko želi donirati ili pomoći za sveukupno 33 mačića koje su vrijedne članice ove udruge spasile to još uvijek može učiniti.

zatvori