Četvrtak, 18. travnja 2024.

TEHNIKA-KOPRIVNICA Novi klub doveo prva pojačanja među kojima je poznati španer Marko Švagelj

Kao što smo objavili prošlog tjedna, ‘Građevinari’ i ‘Zeleni’, odnosno nogometni klubovi Tehnika i Koprivnica, spojeni su i igrat će u Četvrtoj ligi. U prijelaznom roku Tehniku su napustili neki, a Koprivnicu gotovo svi igrači.

Novi klub s pripremama počinje 20. srpnja i na čelu s predsjednikom Igorom Bajalicom u potrazi je za pojačanjima kako bi bio što konkurentniji u međužupanijskoj ligi Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije.

Jedan od prvih koji je pojačao roster Tehnika-Koprivnice je Marko Švagelj. Poznati španer s križevačke strane igrao je diljem županije, a u posljednje vrijeme bio je na privremenom radu u austrijskom niželigašu gdje je osvojio i naslov prvaka. Igra na poziciji stopera, a krasi ga energičnost.

Došla su i dvojica igrača iz Tomislav-Radnika (Sv. Ivan Žabno). To su Tomislav Vrbančić i Stjepan Šantek koji su u Žabnu činili jednu od ponajboljih veznih linija u Prvoj županijskoj ligi.

Uz njih klub pregovara s još nekoliko potencijalnih pojačanja, o čemu će više biti poznato u danima koji slijede.

Dodajmo da su još ranije u Tehniku došli Tušek i Josip Salajec. Harambaša je otišao u Kotoribu, a Lončar u Osvit. Što se tiče Koprivnice, egzodus je bio gotovo kompletan.

zatvori