Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO: SVE STRANE KOPRIVNICE Pročelnica Ana Mlinarić pričala o manje poznatim zanimljivostima iz privatnog života

Ana Mlinarić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Koprivnice, jučer je bila  gošća programa Udruge Mamuze ‘Sve strane Koprivnice’ koji se održava u Kulturno-kreativnom centru Pixel.

Tema razgovora bile su zanimljivosti i detalji iz privatnog Aninog života. Okupljene je tako Ana upoznala sa svojom manje poznatom stranom, s kojom javnost uglavnom i nije previše upoznata.

Osim o životu u Koprivnici i planovima za budućnost, Ana je govorila o razdoblju kada je svakodnevno “vodila bitke” s HŽ-om prilikom putovanja u Zagreb na fakultet, a posebna je zanimljivost ta da je svojevremeno pjevala, i to u bendu dovitljivog naziva “Doggy style”.

– O samom nazivu benda saznala sam tik pred prvi nastup. Kada sam pitala tko sve nastupa, morali su me uvjeriti da pod tim nazivom nastupam i ja – kroz smijeh je pričala Ana.

Ovom zabavnom druženju priključilo se brojno zainteresirano mnoštvo, koje se zbog nevremena koje je krenulo u večernjim satima moralo preseliti s terase u unutrašnjost ugostiteljskog objekta, zbog čega se među okupljenima zbijala šala kako se ovaj treći po redu program “Sve strane Koprivnice” održao na dva floora.

Kako je to izgledalo, možete vidjeti u fotogaleriji koju donosimo u nastavku.

zatvori