Četvrtak, 18. travnja 2024.

SLUŽBENO Nemanja Glavčić novi je igrač Slaven Belupa

Nemanja Glavčić danas je potpisao trogodišnji ugovor s Nogometnim klubom Slaven Belupo, objavljeno je na Slavenovom webu.

Glavčić je veznjak rođen 1997. u Kraljevu, a u svojoj je karijeri branio boje Partizana, Teleoptika i Spartaka. Ukupno je skupio preko 100 nastupa u srpskoj Prvoj ligi, a odigrao je i šest utakmica u Europskim natjecanjima. U mladim reprezentacijama Srbije skupio je 59 nastupa pritom postigavši pet pogodaka.

– Ovo je moj prvi inozemni angažman i iznimno mi je drago da sam stigao baš u Slaven Belupo. Čuo sam sve najbolje o klubu, ali i o hrvatskoj ligi tako da nisam dugo razmišljao. Drago mi je da je ugovor potpisan na obostrano zadovoljstvo i nadam se da je ispred mene i kluba uspješna sezona. Znam da su postavljeni visoki ciljevi ove sezone i to me dodatno privuklo – objasnio je Glavčić.

Dvadesetdvogodišnji nogometaš može pokriti sve pozicije u veznom redu, a u Koprivnicu stiže iznimno motiviran.

– Moja najveća želja je svojim igrama pridonijeti klubu da ostvari svoje ciljeve. O golovima i asistencijama ne bih želio govoriti jer je takve stvari nezahvalno prognozirati. Što se tiče moje pozicije, najbolje se osjećam iza napadača, ali na treneru je da odredi gdje ću igrati, a na meni da se prilagodim. Volim igrati u momčadima koje igraju napadački nogomet i koje teže posjedu i zato mi je drago da sam stigao u Slaven Belupo – zaključio je Glavčić.

(NK Slaven Belupo)

zatvori