Četvrtak, 18. travnja 2024.

Slavenova B momčad u prvoj pripremnoj utakmici razbila mlade Mađare s visokih 9:1

Nedavno osnovana Slavenova B momčad danas je pod vodstvom trenera Vedrana Medenjaka odigrala prvu pripremnu utakmicu u sklopu priprema za Četvrtu Nogometnu ligu Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

Mladi Farmaceuti su na pomoćnom terenu Gradskog stadiona “Ivan Kušek Apaš” pobijedili momčad ZTE Zalaegerszega iz Mađarske s visokih 9:1.

Sastav koprivničke momčadi činili su juniori, probni igrači te prvotimci koji nisu otputovali u Osijek gdje se večeras igra utakmica Slaven Belupa u sklopu nove sezone Prve Hrvatske nogometne lige.

Prvo poluvrijeme Slaven je vodio 3:1. Zabijali su Čalušić i dva puta novi igrač Slavena Festim Alidema. Drugo poluvrijeme u strijelce su se još dva puta upisali Liklin te po jednom Delić, Jakupak, Katuša i mladi francuski probni napadač Ismail.

U igri koprivničke momčadi moglo se vidjeti da ima kvalitetnih igrača, a istaknuli su se mladi stoper Hlevnjak, koji je prošao pripreme s prvom ekipom, i krilni napadač Festim Alidema od kojeg se očekuje da zaoštri konkurenciju u prvoj ekipi.

Bilo je zanimljivo vidjeti i današnjeg kapetana Luku Mikora, inače igrača Borca iz Imbriovca.

Dodajmo da braća Čovo danas nisu igrala zbog ozljeda.

Sljedećeg vikenda Slavenova B momčad igra u Nagykanizsi, a dogovorene su i utakmice s Borcem u Imbriovcu te s NK Poletom na koprivničkom stadionu.

zatvori