Četvrtak, 25. travnja 2024.

Slaven Belupo odigrao još jednu prijateljsku utakmicu, s Inđijom je padala kiša, ali ne i golovi

Nogometaši Slaven Belupa danas su u slovenskom Zreču odigrali još jednu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu. Protivnik im je bio srpski prvoligaš Inđija, susret je odigran po jakoj kiši i završio je bez pogodaka.

Najbolje prilike u prvom poluvremenu imali su Međimorec i Bogojević. U drugom dijelu trener Ivica Sertić izmijenio je sastav, a najbolju priliku za Slaven režirali su Puclin, Hlevnjak i Mladen. No, mreža je ostala netaknuta.

Bila je to četvrta prijateljska utakmica Slaven Belupa u sklopu priprema za novu sezonu. U prvoj su poraženi u gostima u Kaposvaru (2:1), u drugoj su odigrali bez pogodaka s rumunjskom Astrom, a u trećoj su izgubili od poljskog Śląska (2:0). Sljedeći protivnik im je slovenski Koper.

Zreče, Slovenija – prijateljska utakmica
FK Inđija – NK Slaven Belupo 0:0 (0:0)
Inđija: Preković – Anđelković, Ilić, Rogač, Vidić – Bjelčić, Banjac, Dimitrov – Tomić, Bastajić, Janjić. Još su igrali: Dimitrović, Bobar, Bardanica, Marković, Đaković, Janjić, Bosančić, Andrejić. Trener: Srđan Blagojević.
Slaven Belupo: Filipović – Karamarko, Nowak, Međimorec, Goda– Bačelić Grgić, Paracki, Čanađija – Delić, Bogojević, Mladen. Drugo pol.: Marković, Iharoš, Zirdum, Božić, Martinaga, Puclin, Plantak, Čalušić, Jajalo, Hlevnjak, Brković. Trener: Ivica Sertić.
Suci: Pahole, Štefane, Lunežnik
Strijelci: –

(NK Slaven Belupo)

Foto: NK Slaven Belupo
Foto: NK Slaven Belupo
Foto: NK Slaven Belupo
Foto: NK Slaven Belupo
Foto: NK Slaven Belupo
Foto: NK Slaven Belupo
zatvori