Utorak, 23. travnja 2024.

Rukometašice Podravka Vegete okupile se nakon ljetne stanke u punom sastavu, Pucar: Nismo očekivali da ćemo već prve godine napraviti ovako velik rezultat

Ekipa Podravka Vegete okupila se nakon ljetne stanke po prvi puta u punom sastavu, objavljeno je na službenim web stranicama kluba.

Pred rukometašicama je početak nove sezone, a ciljevi su visoki. Osim osvajanja naslova prvakinja domaće lige kao i Kupa, sve su oči uprte u europsko natjecanje Lige prvakinja.

Ekipi su se se obratile sportska direktorica Miranda Tatari Šimunović, nova direktorica Vlatka Mihoci, ali i članovi stručnog stožera Nikola Golub te Antonio Pranjić.

– Vidim osmijehe, ta lijepa nasmijana lica i stvarno sam sretna da smo svi ponovno na okupu. Posebno bih poželjela dobrodošlicu novim djevojkama i želim im da se što brže uklope u ekipu. Prošla sezona bila je dobar uvod, a vjerujem da s našim dobrim igrama možemo nastaviti i dalje. Dobili smo prilično tešku skupinu Lige prvakinja i svjesni smo izazova koji je pred nama, ali sigurna sam da ova ekipa može puno pokazati i da ono što potajno želimo u sebi možemo probati zajednički i ostvariti – zaključila je sportska direktorica Miranda Tatari Šimunović i predala riječ novoj direktorici Vlatki Mihoci.

– Dobro nam došle, osmijeh na lice, budite vesele, radosne i vedre. Kao što je Miranda i rekla ja sam dugi niz godina igrala za ovaj klub, volim ga i cijenim ga. To što smo ostvarili u prošlosti neka bude u prošlosti, ali neka i bude cilj za budućnost, čemu težimo, kamo želimo ići i što postići. Vjerujem da možemo i da je ispred nas jedan dobar plan i da ovaj klub može krenuti dalje i napraviti korak više u odnosu na prethodne sezone – ovim je riječima okupljene pozdravila nova direktorica kluba Vlatka Mihoci.

Nakon službenog dijela uslijedio je ručak u popularnom Podravskom rekreativnom centru gdje ih je pozdravio predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar.

– Sve vas lijepo pozdravljam, a na početku svima vama koje ste s nama i u ovoj sezoni želim da budete još bolje nego u prošloj godini, a sve nove neka se što prije uklope u našu ekipu. Vjerujem da ćemo u novoj sezoni napraviti još značajnijih iskoraka u odnosu na prošlu sezonu. Kad smo započeli ovaj projekt, velike i uspješne Podravke u rukometnom smislu, nismo očekivali da ćemo prve godine napraviti tako veliki rezultat, a osim sreće vodile su nas hrabrost, energija i htijenje – rekao je Marin Pucar te dodao:

– Imamo sreću i privilegiju da smo uz pomoć cijelog ovog ovdje tima napravili jedan veliki rezultat u onom marketinškom i organizacijskom smislu i zato smo izravno i ušli u Ligu prvaka. Koliko god je grupa velika i zahtjevna ja uopće ne sumnjam u vas. Tu je trener, tu je ekipa, koja je pomno birala mlade karakterne djevojke koje će se dobro uklopiti s ostatkom ekipe.

Još preostaje naglasiti kako će snažna volja i entuzijazam, ali i angažman napraviti jedan pobjednički tim, ali i rezultat u sljedećoj godini, zaključio je Pucar.

Izvor: rk-podravka.hr
Izvor: rk-podravka.hr
Izvor: rk-podravka.hr
zatvori