Najnovija komedija Kerekesh teatra, POD HITNO NA HITNU, u četvrtak stiže na Podravsko more u sklopu Ljeta na Šoderici, a portal Drava.info poklanja vam ulaznice!

Po jednu ulaznicu osvojile su Katarina HabekĐurđica Križnjak. Čestitamo!

U našoj hitnoj prevladavaju manje hitni slučajevi. Više se radi o bukvalnim slučajevima hitnosti, baziranih na vlastitom mišljenju tumačenja bolesti. Iznenadni napadaji bolesti kao i nedefinirana stanja organizma, zajedno sa nepoželjnim nuspojavama klijentele, razlogom su odigravanja ovog više milog nego nemilog događaja. S medicinskog aspekta, korisnici koji se zatiču u prostoriji hitne medicinske skrbi, ne raspolažu poviješću bolesti, već raspolažu vlastitom dijagnozom, samo-uvjerenjem i dozom razočaranja u zdravstveni sustav…

Tekst i režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš. U ulogama: Jan Kerekeš (punker Zlatko), Goran Koši (Jurica Mišić), Darko Janeš (Darko Pampur), Draško Zidar (Pero Gušter) i Ljubomir Kerekeš (penzioner).

Hrvatsko zdravstvo nikad nije bilo ozbiljnije!

Predstava je na rasporedu u četvrtak s početkom u 20:30 na jezeru Šoderica.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna možete kupiti u caffe baru Kaktus u Koprivnici i beach baru Mosquito na Šoderici, ili od 19:30 na ulazu na dan predstave.