Petak, 19. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Evo koga vodimo na nagrađivanu komediju ‘Audijencija’ u sklopu Ljeta na Šoderici

Četvrtak rezervirajte za smijeh jer nagrađivana komedija ‘Audijencija’ stiže na Šodericu – Podravsko more, a portal Drava.info poklanja vam ulaznice!

Po jednu ulaznicu za “Audijenciju” osvojili su Karmela PajanMartina HegedušićMladen Zetović. Čestitamo! Upute smo vam poslali e-poštom.

“Audijencija” je predstava redatelja Dražena Ferenčine u kojoj uloge tumače poznati glumci Kazališta Virovitica, našoj publici poznati iz predstava “Pokopaj me nježno”, “Pod hitno na hitnu”, “Skupština”, “Očeš nečeš, doktor” i “Debitanti” – Draško ZidarGoran Koši. Na Podravsko more dolazi u četvrtak, 4. srpnja s početkom u 20 sati i 30 minuta.

Predstava je nastala prema “malom političkom satirikonu iz doba kulta ličnosti” Vaclava Havela. “Naizgled običan, prozaičan, gotovo prijateljski razgovor, krije u sebi puno više od puste razmjene, skoro pa, najobičnijih obiteljskih informacija, muških tajni itd. Ta mala ‘razgovorna partija šaha’ negdje ispod površine nudi zapravo tragikomičnu sudbinu mnogih tzv. malih ljudi, koji su pristali biti dio jednosmislećeg i u konačnici represivnog aparata i onih koji na to nisu pristali”. Više o predstavi pročitajte ovdje.

Ulaznice su u prodaji po 40 kuna u caffe baru Kaktus u Koprivnici te beach baru Mosquito na Šoderici, a moći će se kupiti i od 19:30 na ulazu na dan predstave.

U slučaju lošeg vremena, predstava će se održati u Centru Elim u Legradu.

zatvori