Utorak, 26. ožujka 2024.

IMAMO DOBITNICU Evo koga vodimo na Forestland, najveći party na kontinentu

U petak 19. srpnja točno u podne počinje najveći party na otvorenom na kontinentu. Vrijeme je za sedmo izdanje festivala Forestland, a portal Drava.info poklanja vam ulaznice!

Dvije ulaznice za Forestland osvojila je Kristina Vida Perić. Čestitamo! Upute smo vam poslali e-poštom.

Tko sve dolazi, kad i koga trebate vidjeti saznajte ovdje. Festival svoja vrata otvara točno u podne, 19. srpnja, kad će glazba odjeknuti gornjim Međimurjem. Dvije pozornice, četiri glazbena koncepta, zip line od 200 metara, dva bazena, umjetničke instalacije, predivno polje žutih suncokreta i tisuće rasplesanih duša definitivni su mamac za publiku.

Glavnu pozornicu, Forestland stage, u petak će zapaliti Mauro Picotto, Talijan koji je na sceni preko 30 godina, radio je remixeve za Freddieja Mercuryja, nastupao po najvećim svjetskim klubovima, a hitovima poput Komodo, Iguana i brojnih drugih žari i pali svjetskim top ljestvicama. Da nebi sve ostalo na susjednoj Italiji pobrinut će se mađarski duo SaberZ, ali i slovenski resident i domaćin festivala Timo G, Avadox i nizozemski resident Lawrence Apaga, autor ovogodišnje himne Seven.

Forestroom će biti u bojama Engleske i Ferrecka Dawna, DJ-a poznatog po nastupima na brojnim Defected događajima. Društvo će mu pružati E-Base iz Varaždina i naš Koprivničanac Kraundler.

U subotu nas čekaju tri koncepta – beach, live stage & Forestroom all night zajedno sa Forestland pozornicom. Od laganog druženja uz odbojku na vodi, fotkanja i spuštanja zip-lineom, do nastupa High5 i Matter te žestokog repanja, hip hopa i zagrijavanja za tešku elektroničku noć uz The Yellowheads, Mike Valea i Simona Favu na skrivenoj, tajnovitoj i intrigantnoj pozornici Forestroom.

Velika Forestland pozornica će pak u subotu ugostiti Rubena de Ronda, domaćina A State of Trance, ali i njemački duo Corti Organ. Iz susjedne BiH nam stiže Miloš Stankić, resident Colour Festivala, a do jutra će nas zabavljati i Piknik Collective, ali i Sam.O.Sim, El Sam, TRONIC i R.G.M. koji će držati after na vrhuncu sve do podneva.

Službeni After Beach festivala održat će se od 12:00 sati u nedjelju na bazenima Toplica Sv. Martin uz odličnu glazbu, opuštanje i super provod te popuste za sve posjetitelje s narukvicama Forestlanda.

Ulaznice za Forestland potražite po 100 kuna na dan festivala ili kupite već danas online putem servisa ticket2go.hr.

Facebook najava: https://www.facebook.com/events/219512305275161/

zatvori