Četvrtak, 25. travnja 2024.

LJETO NA ZRINSKOM Večeras kino na otvorenom, sutra dječji i sportski programi

Nakon jučerašnje stanke, Ljeto na Zrinskom se večeras ponovno nastavlja. Na programu je ljetna kino projekcija na otvorenom u kojoj će Koprivničanci, kao i prošle godine, moći uživati svaki utorak i četvrtak.

Večeras od 21 sat u koprivničkom Gradskom parku gledat će se animirani sinkronizirani film Snježno kraljevstvo (Frozen). Na vama je samo da ponesete dekice ili jastuke i kokice.

Srijeda je pak dan za sportaše rekreativce, a tu je i neizostavan dječji program. Na prostoru zone Dječjeg kreativnog kutka od 18 do 20 sati očekuje vas zabavan sadržaj pod nazivom „Kufer na Zrinskom“. Drugu godinu za redom, u Dječjem kreativnom kutku bit će i FunStation s oslikavanjem lica. Uz redovne žonglerske radionice i vožnju monociklom, održat će se i predstava “Kesten i papaja” s početkom u 21 sat.

Za vrijeme dječjeg zabavnog sadržaja, „Budi FIT“ zona ugostit će instruktoricu Melitu Jug koja priprema program “But lift”. Dio manifestacije posvećen vježbanju i zdravom načinu života odvijat će se od 19 do 20 sati.

zatvori