Petak, 19. travnja 2024.

Ljetni kamp Cerine oduševio mališane

Ljetni kamp na Cerinama za djecu od 6 do 15 godina održan je od 1. do 5. srpnja. Sudjelovalo je tridesetak mališana.

Boravak u Kampu Cerine zamišljen je kao idealna kombinacija i spoj odmora i edukacije, sporta i rekreacije, prijateljstva i zabave pa su tako za mališane osmišljene brojne aktivnosti.

Posjetili su nas vatrogasci i izviđači koji su na zabavan i kreativan način održali svoje edukativne radionice, a nakon engleskih radionica na red su došle i nezaobilazne igre na vodi, boriličke vještine koje nam je demonstrirao boksački klub David te škola jahanja prilikom koje su djeca savladala osnovne tehnike jahanja.

Također, kako bi što ugodnije proveli vrijeme u kampu pobrinuli su se naši stručni animatori koji su mališane zabavljali igrama, kupanjem, projekcijama animiranih filmova te raznim edukativnim i kreativnim radionicama, a ujedno su brinuli o sigurnosti djece.

Ne smijemo zaboraviti da nam je u posjetu došao i Mirko Reciklirko, maskota projekta „Otpad pametno odvoji – dobre navike usvoji!“ koji je ukazao na važnost razvrstavanja otpada na jedan kreativan i zabavan način.

Ljetni kamp se još jednom pokazao kao mjesto prijateljstva, zabave, sporta i edukacije.

Zadnjeg dana svim sudionicima podijeljeni su poklon paketi partnera ovog projekta Podravke d.d. i diplome o pohađanju Ljetnog kampa na Gradskim bazenima Cerine.

Prijave za drugi termin koji će se održavati od 19. – 23. kolovoza su u tijeku, zato požurite na recepciju bazena „Cerine“ jer je broj mjesta ograničen.

zatvori