Izvor: hajduk.hr
Ivan Dolček više nije igrač Slaven Belupa i karijeru će nastaviti u splitskom Hajduku.

Dolček je u dresu Farmaceuta upisao 14 nastupa u dvije sezone. Osim toga, igrao je i za U-18 te U-19 reprezentaciju Hrvatske.

– Veliko hvala mom klubu na svemu što je učinio za mene od kad sam u Koprivnici. Slaven je bio tu kad su me drugi otpisali i zato će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu. Hvala direktoru Šimunoviću, stručnom stožeru i svim suigračima bez kojih ovo sve ne bi bilo moguće. Ostajem veliki navijač Slaven Belupa i želim mu puno sreće u budućnosti – rekao je Dolček na odlasku iz kluba, a prenose Slavenove web stranice.

Direktor Slaven Belupa Zvonimir Šimunović poželio je sreću Dolčeku u nastavku karijere i dodao:

– Posebne zasluge za ovaj transfer idu našim trenerima iz Škole nogometa koji su prepoznali Dolčeka i inzistirali da ga vratimo u klub. Ustrajali su u tome da će postati prvoligaški igrač kada su u to mnogi sumnjali i to je još jedan pokazatelj kako Škola nogometa Slaven Belupa radi odličan posao za klub – rekao je Šimunović.

– Zadovoljan sam što smo potpisali igrača kojeg pratimo već duže vrijeme i koji profilno odgovara onome što mi želimo. Jedan je od najperspektivnijih igrača na svojoj poziciji, ali i izrazito polivalentan te ćemo od njega dugoročno imati velike koristi. Mlad je i talentiran, očekujemo da prođe fazu prilagodbe, znamo zašto smo ga doveli i stojimo iza toga. Ima veliki prostor za napredak i drago nam da je i on prepoznao Poljud kao mjesto svog budućeg razvoja. Ivanu od srca želim iskrenu dobrodošlicu u Hajduk – rekao je sportski direktor Hajduka Saša Bjelanović.