Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Završila je premijerna sezona Lige sportskih kvizova u Guliveru, naša ekipa osvojila je odlično drugo mjesto

Protekle nedjelje u Caffe baru Guliver održano je posljednje kolo Lige sportskih kvizova, popularno kvizaško natjecanje koje organizira Koprivničanac Neven Žnidar.

U posljednjem kolu slavila je momčad Potpuni debakl koja je novim trijumfom osvojila prvo mjesto ukupnog poretka. Za Potpuni debakl nastupali su Bojan Osman, Mario Kiš, Branko Bešenić, Željko Genter i Matija Furdić, a kao prvoplasirana ekipa osvojili su rafting putovanje te dres Slaven Belupa s potpisom igrača koji su branili boje Farmaceuta u protekloj sezoni.

Drugo mjesto osvojila je naša ekipa Drava.info/Mr. No good za koju su nastupali Ivan Čolak, Karlo Pjetri, Jurica Kolarec, Dino Šipuš i Jozo Paradžik.

Treće mjesto pripalo je momčadi La Ola za koju su nastupali Dalibor Dautanec, Goran Ogrizović, Bojan Peroš, Danijel Kičin, Marko Simić i Željko Sokač.

Organizator Neven Žnidar ovim bi se putem želio zahvaliti svim momčadima i natjecateljima na sudjelovanju u hvalevrijednom projektu te NK Slaven Belupu, RK Podravka Vegeti i NK Borcu iz Imbriovca koji su donirali sportske suvenire.

 

Ukupni poredak

1. Potpuni debakl
2. Drava info/Mr. No good
3. La Ola
4. Kolica Zdravka Škendera
5. Slim Flit Team
6. CB Ledi
7. Mamuti
8. Millwall
9. Kosmate babe
10. Tako je Božo
11. Krvavi tigrovi
12. Patrice Kwedi
13. Potpuni spektakl
14. Muku muče
15. Mi smo došli piti pive
16. Čekamo Dinu Šipuša

zatvori